Yoga

Yoga

Yoga

In het dagelijks leven vol indrukken, spanningen en verwachtingen zijn veel van ons op zoek naar een plek waar je terug kan gaan naar je lichaam, je hoofd leeg kan maken en rust kan vinden. Yoga kan zo’n plek zijn.

Door middel van houdingen, bewegingen, ademhalingsoefeningen en diepe ontspanning help je de verbinding met je lichaam te herstellen en spanning los te laten. Er zijn verschillende stijlen, passend bij jouw specifieke behoefte.

 

Lesrooster

Zondagavond

20.00-21.30 Slow Flow

Woensdagavond

20.00-21.30 Vinyasa Flow

 

Kies je les!
Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Hou je van beweging? In Vinyasa Yoga beweeg je in een vloeiende serie van houding naar houding, op het ritme van je ademhaling. Het geeft energie, kracht, lichaamsbewustzijn en diepe ontspanning. De les is fysiek uitdagender, en daardoor het meest geschikt voor yogi's met enige ervaring.

Slow Flow

Slow Flow

Slow Flow

Slow Flow

Ademhaling, vloeiende bewegingen en diepe ontspanning worden gecombineerd in deze les. Door te vertragen geef je jezelf de kans meer te ervaren in je lichaam. Heerlijk om je weekend mee af te sluiten! Deze les is geschikt voor iedereen, ook als yoga nieuw voor je is of als je een lichte blessure hebt.

Locatie

De Kleine Wiel

De yogalessen worden gegeven in De Kleine Wiel, de prachtige ruimte van ecologische wijk Iewan.

Karl Marxstraat 101 in Lent

Tarieven Yogalessen

-Bij inschrijving per blok betaal je per week 8,-. Je kan daarmee naar beide lessen komen, en binnen dezelfde periode lessen inhalen. Dit blok loopt van januari t/m maart, dat zijn 12 lessen dus 96,-. Stroom je later in, dan betaal je uiteraard alleen voor de lessen die nog volgen.

-Kom je twee keer per week, dan is het 12,- per week!

-Wil je flexibel zijn in wanneer je komt? Dan kan je kiezen voor een strippenkaart. 10 lessen kosten dan 100,-. Hiermee kan je ook naar zowel de zondag- als woensdaglessen.

-Een losse les kost 12,-

-Even uitproberen? Een proefles is 5,-. Dat krijg je terug als je je binnen een week inschrijft voor een abonnement of strippenkaart!

Het lesgeld kan je contant betalen of overmaken naar NL09 ASNB 0708 234 666, tnv S. Riphagen.

Volg een proefles!