Yoga

Yoga in Lent: Welke yogales past bij jou?

Yoga om je te ontspannen, energie op te doen, uit je hoofd te gaan, je lichaam in balans brengen. Welke redenen je ook hebt, yoga kan je erbij helpen.

Bij Acro Flow kan je kiezen uit twee soorten yoga: Vinyasa en Restorative yoga.

Vinyasa yoga – energiek, beweging, ademhaling

Wild-Thing

Vinyasa yoga is wat voor jou als je in beweging wil komen, aandacht wil hebben voor een goede uitlijning van het lichaam en balans wil vinden tussen inspanning en ontspanning. In Vinyasa yoga beweeg je in een flow op het ritme van je ademhaling. Er zijn onder andere krachtige staande houdingen, uitdagende balanshoudingen en ontspannende trekkingen op de grond. We sluiten altijd af met ontspanning. In deze lessen is er behalve beweging ook veel aandacht voor de alignment, oftewel veilige en correcte uitvoering van de poses.
Op zondagavond ligt er meer nadruk op de ontspanning in de Gentle Flow, heerlijk om je weekend mee af te sluiten en ook geschikt voor beginners. De woensdagles is fysiek uitdagender.

 

YogaForwardFoldRelax & Release – ontspanning, verstilling, overgave

Restorative yoga is een heel rustige, statische vorm van yoga. In vrijwel alle houdingen zit of lig je op de grond, ondersteund door kussens. Fysiek ontspan je volledig, wat een uitdaging kan zijn op mentaal vlak! In ons dagelijks leven krijgen we veel prikkels te verwerken en raken we zowel geestelijk als fysiek uitgeput. In Restorative yoga geven we het zenuwstelsel rust om zo dieper bij jezelf te komen. Behoefte aan rust en ontspanning, even niks moeten en alleen maar zijn? Probeer het dan uit!

Beide vormen van yoga kunnen goed gecombineerd worden: ze vullen elkaar aan! Zie hier voor de lestijden en tarieven. De yogalessen worden gegeven in de sfeervolle ruimte van De Kleine Wiel in Lent.

Schrijf je in voor een gratis proefles

Jouw voor- en achternaam*

Jouw e-mail*

Onderwerp

Jouw bericht