Acroyoga Lessen

Acroyoga Lessen

Elke week worden er twee AcroYoga lessen aangeboden. In onze wekelijkse lessen komen elementen uit de Acroyoga en Partner-acrobatiek voor. We werken aan zowel liggende als staande trucs, voorbereidende oefeningen en sluiten af met een korte massage.

Fundamentals

Wil je beginnen met AcroYoga? Misschien doe je al yoga, dans of andere vormen van beweging en ben je benieuwd naar Acroyoga! Deze les is speciaal voor iedereen die kennis wil maken met de basis. Ervaring of het meebrengen van een partner is niet nodig! Je leert de verschillende rollen van AcroYoga, in een veilige en speelse sfeer. Je leert de AcroYoga posities en combineert deze in mooie flows.

Intermediate

Heb je al zo’n 6 tot 12 maanden AcroYoga gedaan en zoek je naar een nieuwe uitdaging? In deze les werken we aan zowel liggende als staande elementen en koppelen we deze aan elkaar in creatieve series. Je leert hier elementen zoals Pops, Whips, wasmachines, Hand to Hand en Dance Lifts.

 

Lesrooster:
Acroyoga Fundamentals – Elke donderdag – 19.00-20.30 – Heidebloemstraat 75
Acroyoga Intermediate – Elke donderdag – 20.35-22.35 – Heidebloemstraat 75

 

Wekelijkse Lessen
Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

In de Fundamentals les willen we werken aan de basis: de Acroyoga posities leren kennen, stabiel worden als Base en als Flyer en kennis maken met transities. Er is warming-up om je lichaam voor te bereiden, we oefenen posities zoals hoofdstand, die je ook thuis kan doen en we sluiten af met mini Thaise Massage om tot rust te komen. Er is alle tijd om aandacht te hebben voor details en persoonlijk feedback te krijgen. Ervaring is niet nodig! Elke donderdag van 19.00 tot 21.30

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

De Intermediate les is voor degenen die de basis onder de knie hebben en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. In deze les zullen we onder andere werken aan Wasmachines, Flows, Pops, Handstand in Handen en nieuwe stappen zetten in staande acrobatiek. Om met deze les mee te kunnen doen, is het nodig dat je een aantal elementen beheerst. Zie daarvoor dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=jV2ilGoNJmI&feature=youtu.be

Tarieven Acroyoga

Je schrijft je in per blok, dit blok loopt van april t/m juni, 13 lessen in totaal. Wanneer je later instroomt, betaal je uiteraard alleen voor de resterende lessen.

Fundamentals les (1,5 uur):
Vaste inschrijving: 10,- per les, 130,- voor het gehele blok.
Losse les: 12,50

Intermediate les (2 uur):
Vaste inschrijving: 11,50 per les, 149,50 voor het gehele blok.
Losse les: 14,-

Combi-les (3,5 uur):

Vaste inschrijving: 14, per les, 182,- voor het gehele blok. Losse les 18,-


Uitproberen?
Proefles: 10,-. Wanneer je je binnen een week inschrijft, krijg je de kosten van de proefles terug!

Korting
Heb je korting nodig, omdat je student bent of een minimum inkomen hebt? Dan krijg je 20% korting op de lessen.

Je kan het bedrag overmaken naar NL09 ASNB 0708 2346 66 tav S. Riphagen, vermeld daarbij je naam in het onderwerp.

Proefles Acroyoga

Wil je meedoen? Een proefles kost 10,-, die je terugkrijgt als je je daarna binnen een week inschrijft! Meld je hieronder aan: