Acroyoga

Acroyoga

Acroyoga is een speciale mix tussen Acrobatiek, Yoga en Massage. Binnen Acroyoga kom je twee takken tegen: de acrobatische “Solar” practice, waarin dynamiek, speelsheid en mooie vormen op de voorgrond staan, en de “Lunar” healing arts, waarin de yoga en massage wordt toegepast terwijl je gevlogen en gedragen wordt.

In beide staan samenwerking en vertrouwen centraal. Je leert je grenzen verleggen, versterkt je zelfvertrouwen en gaat weer spelen! Al snel merk je dat je meer kan dan je had verwacht.

In onze wekelijkse lessen komen elementen uit de Acroyoga en Partner-acrobatiek voor. We werken aan zowel liggende als staande posities, voorbereidende oefeningen en sluiten af met een korte massage. Voor beide lessen geldt dat je geen partner hoeft mee te nemen.
Beginners kunnen naar de Fundamentals les, en wie meer ervaring heeft is welkom bij de Intermediate les.

Daarnaast geven we regelmatig cursussen, workshops en weekends met verschillende thema’s, en kan je ons op veel Acrobatiek en Acroyoga festivals vinden!

Lesrooster:
Acroyoga Fundamentals – Elke donderdag – 19.00-20.30
Acroyoga Intermediate – Elke donderdag – 20.35-22.35

 

Wekelijkse Lessen
Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

In de Fundamentals les willen we werken aan de basis: de Acroyoga posities leren kennen, stabiel worden als Base en als Flyer en kennis maken met transities. Er is warming-up om je lichaam voor te bereiden, we oefenen posities zoals hoofdstand, die je ook thuis kan doen en we sluiten af met mini Thaise Massage om tot rust te komen. Er is alle tijd om aandacht te hebben voor details en persoonlijk feedback te krijgen. Ervaring is niet nodig! Elke donderdag van 19.00 tot 21.30

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

De Intermediate les is voor degenen die de basis onder de knie hebben en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. In deze les zullen we onder andere werken aan Wasmachines, Flows, Pops, Handstand in Handen en nieuwe stappen zetten in staande acrobatiek. Om met deze les mee te kunnen doen, is het nodig dat je een aantal elementen beheerst. Zie daarvoor dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=jV2ilGoNJmI&feature=youtu.be

Proefles Acroyoga

Wil je meedoen? Je kan vrijblijvend een proefles volgen. Deze kost 5,-. Meld je hieronder aan: