Acroyoga

Acroyoga

Acroyoga is een speciale mix tussen Acrobatiek, Yoga en Massage. Binnen Acroyoga kom je twee takken tegen: de acrobatische “Solar” practice, waarin dynamiek, speelsheid en mooie vormen op de voorgrond staan, en de “Lunar” healing arts, waarin de yoga en massage wordt toegepast terwijl je gevlogen en gedragen wordt.

In beide staan samenwerking en vertrouwen centraal. Je leert je grenzen verleggen, versterkt je zelfvertrouwen en gaat weer spelen! Al snel merk je dat je meer kan dan je had verwacht.

In onze wekelijkse lessen komen elementen uit de Acroyoga en Partner-acrobatiek voor.

Daarnaast geven we regelmatig cursussen, workshops en weekends met verschillende thema’s, en kan je ons op veel Acrobatiek en Acroyoga festivals vinden!

 

 

Wekelijkse Lessen
Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

In de Fundamentals les willen we werken aan de basis: de Acroyoga posities leren kennen, stabiel worden als Base en als Flyer en kennis maken met transities. Er is warming-up om je lichaam voor te bereiden, we oefenen posities zoals hoofdstand, die je ook thuis kan doen en we sluiten af met mini Thaise Massage om tot rust te komen. Er is alle tijd om aandacht te hebben voor details en persoonlijk feedback te krijgen. Ervaring is niet nodig! Elke donderdag van 19.00 tot 21.30

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

De Intermediate les is voor degenen die de basis onder de knie hebben en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. In deze les zullen we onder andere werken aan Wasmachines, Flows, Pops, Handstand in Handen en nieuwe stappen zetten in staande acrobatiek. Om met deze les mee te kunnen doen, is het nodig dat je een aantal elementen beheerst. Zie daarvoor dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=jV2ilGoNJmI&feature=youtu.be

Tarieven Acroyoga

Je schrijft je in per blok, dit blok loopt van april t/m juni, 13 lessen in totaal. Wanneer je later instroomt, betaal je uiteraard alleen voor de resterende lessen.

Fundamentals les (1,5 uur):
Vaste inschrijving: 10,- per les, 130,- voor het gehele blok.
Losse les: 12,50

Intermediate les (2 uur):
Vaste inschrijving: 11,50 per les, 149,50 voor het gehele blok.
Losse les: 14,-

Combi-les (3,5 uur):

Vaste inschrijving: 14, per les, 182,- voor het gehele blok. Losse les 18,-


Uitproberen?
Proefles: 10,-. Wanneer je je binnen een week inschrijft, krijg je de kosten van de proefles terug!

Korting
Heb je korting nodig, omdat je student bent of een minimum inkomen hebt? Dan krijg je 20% korting op de lessen.

Je kan het bedrag overmaken naar NL09 ASNB 0708 2346 66 tav S. Riphagen, vermeld daarbij je naam in het onderwerp.

Therapeutic Flying

In Acroyoga heb je naast de dynamische, uitdagende acrobatische kant, ook een zachte en rustige kant waarin de Yoga meer naar voren komt: Therapeutic Flying. Hierbij krijgt de ontvanger een ervaring waarin die gedragen, gestrekt en gemasseerd wordt. Het gaat meer om afstemmen, verbinding en vertrouwen geven dan om circusvaardigheden.

We bieden dit regelmatig aan in de vorm van workshops, cursussen en weekend retreats. Zie hiervoor de Event-pagina!

Proefles Acroyoga

Wil je meedoen? Een proefles kost 10,-, die je terugkrijgt als je je daarna binnen een week inschrijft! Meld je hieronder aan: