Over ons

Over ons

AcroFlow is ontstaan als samenwerking tussen Karel Salet & Sytske Riphagen. Samen geven ze lessen, workshops en trainingen in Acrobatiek en Acroyoga om hun enthousiasme hiervoor te delen. Ze zoeken naar lichtheid en details in de bewegingen, waarbij er aandacht is voor vertrouwen en communicatie binnen de groep. Voor zowel beginners als gevorderden zoeken ze een passende uitdaging.

Karel geeft daarnaast ook trainingen in Geweldloze Communicatie. Interesse hierin? Kijk naar zijn website HeartTalks

Sytske beoefent behalve Acrobatiek ook veel Yoga, en geeft in haar yogalessen de vrijheid in bewegen en het verbinding maken met het lichaam graag door. Ze heeft een grote fascinatie voor de verbinding tussen lichaam en geest, waar ze zich verder in heeft verdiept door haar werk als kunstzinnig therapeut voor clienten met ernstige psychosomatische klachten.

Ze is opgeleid als Vinyasa 500h docent bij Yoga Moves, heeft de Zwangerschapsyoga en Postnatale Yoga van Birthlight gevolgd, volgde de Thaise Massage opleiding bij The Sunshine House en heeft de AcroYoga docentenopleiding gedaan.

meet our team
Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Hou je van beweging? In Vinyasa Yoga beweeg je in een vloeiende serie van houding naar houding, op het ritme van je ademhaling. Het geeft energie, kracht, lichaamsbewustzijn en diepe ontspanning. De les is fysiek uitdagender, en daardoor het meest geschikt voor yogi's met enige ervaring.

Slow Flow

Slow Flow

Slow Flow

Slow Flow

Ademhaling, vloeiende bewegingen en diepe ontspanning worden gecombineerd in deze les. Door te vertragen geef je jezelf de kans meer te ervaren in je lichaam. Heerlijk om je weekend mee af te sluiten! Deze les is geschikt voor iedereen, ook als yoga nieuw voor je is of als je een lichte blessure hebt.

Restorative Yoga

Restorative Yoga

Restorative Yoga

Restorative Yoga

Zoek je naar diepe ontspanning, stilte en aandacht voor jezelf? Bij Restorative Yoga kan je lichaam volledig loslaten omdat je gedurende lange tijd ondersteund wordt in specifieke houdingen. Je stresssysteem krijgt eindelijk de kans om tot rust te komen. Ideaal voor als je zoekt naar rust, je vaak gestrest voelt, veel prikkels te verduren hebt en weinig energie hebt.

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

Acroyoga Fundamentals

In de Fundamentals les willen we werken aan de basis: de Acroyoga posities leren kennen, stabiel worden als Base en als Flyer en kennis maken met transities. Er is warming-up om je lichaam voor te bereiden, we oefenen posities zoals hoofdstand, die je ook thuis kan doen en we sluiten af met mini Thaise Massage om tot rust te komen. Er is alle tijd om aandacht te hebben voor details en persoonlijk feedback te krijgen. Ervaring is niet nodig! Elke donderdag van 19.00 tot 21.30

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

Acroyoga Intermediate

De Intermediate les is voor degenen die de basis onder de knie hebben en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. In deze les zullen we onder andere werken aan Wasmachines, Flows, Pops, Handstand in Handen en nieuwe stappen zetten in staande acrobatiek. Om met deze les mee te kunnen doen, is het nodig dat je een aantal elementen beheerst. Zie daarvoor dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=jV2ilGoNJmI&feature=youtu.be